All Evenimente Hair Make-up Nails Noutati Sfaturi Uncategorized

Cum poti obtine o manichiura ombre perfecta?

 

Catalina Stoica, nail expert Beauty District, a urmarit manichiurile modelelor care au defilat pe podiumurile prezentărilor de la NYFW pentru acest sezon si ne povesteste cum putem obtine o manichiura ombre perfecta.

“ Toate femeile stiu manichiura french. Ei bine, in acest sezon ea nu mai are nicio legatura cu linia alba pe varful unghiei. Vorbim despre un French 2.0 daca vrei, o varianta updatata, sofisticata: de exemplu varianta in nuanțele bej si bleu in degrade, cu care au defilat modelele de la Suno Spring. Este perfecta atat pe unghii scurte, cat si pe unghii de lungime medie. Se poate realiza din lac de unghii clasic, cu ajutorul unui burete foarte fin de make-up. Rezultatul nu este unul foarte bun, trecerea nu este chiar treptata, se poate vedea pe alocuri urma lasata de buretel.

Zoya_Suno_YT-2164_HR2-1024x883

foto: NYFW SPRING 2016 – ZOYA for SUNO

Cea de-a doua metoda de realizare a manichiurii ombre, din bej natural si baby blue, este din culoare semipermanenta, asezata initial pe unghii in doua dungi paralele, orizontale, care se tapoteaza in zona in care se unesc cu ajutorul unui burete de make-up imbibat si el in cele doua nuanțe.  Asa cum stiti, culoarea semipermanenta nu se usuca pana cand nu este expusa unei surse de lumina UV si de aceea este mult mai ascultatoare ceea ce ne ajuta enorm in crearea acestui ombre.

IMG_7533

A treia metoda de a obtine o manichiura ombre perfecta se efectuează cu ajutorul aerografului si a vopselelor acrilice. Din pacate, aceasta manichiura nu rezista decat cateva zile. Eu chiar testez in aceasta perioada o metoda prin care sa poata rezista mai mult. Cand o voi descoperi, va voi anunța 🙂

FullSizeRender copy

Cea de-a patra metoda de executare a manichiurii ombre este cu ajutorul foliilor decorate ombre. Daca foliile sunt unele de buna calitate, acestea pot rezista 2 saptamani pe unghii. Aspectul este unul impecabil.

ombre1

Tu pentru care dintre aceste metode optezi?

INAPOI LA ARTICOLE »


ARTICOLE RECOMANDATE