Despre noi
Fondatori
abagiu

Alexandru Abagiu are în spate o carieră în domeniul machiajului de peste 17 ani și numeroase premii în industria frumuseții, printre care și nominalizarea primită din partea pretigioasei reviste americane Make-up Artist Magazine, ca fiind unul dintre cei mai buni artiști din Europa. Alexandru Abagiu conduce Departamentul de Make-up din cadrul Beauty District, ocupându-se personal de training-ul și evoluția echipei.

stratulat

Cu peste 10 ani de experienta si educatie continua in academiile internationale de profil, Sorin Stratulat este unul dintre cei mai recunoscuti hair-stilisti din Romania, fapt dovedit prin nenumarate editoriale publicate, dar si prin numarul de cliente high-profile care i-au incredintat imaginea. Sorin este totodata si manager de brand, fiind responsabil de livrarea “experientei Beauty District”, ce a devenit etalon pentru industria frumusetii din Romania.

catalina

Cătălina Stoica a început să studieze profesia de nail-expert în urmă cu 16 ani. Participarea în mod constant la cursuri, expoziții, traininguri și experimente au dus la perfecționarea sa în domeniu. În acest moment, conduce o echipă numeroasa de nail-stylists alături de care lucrează pentru a crea experiența perfectă pentru fiecare client: servicii, culoare, tehnici și tratamente.