Despre noi
Locatii Beauty District

Pasiunea  pentru frumusete se regaseste si in estetica locatiilor BEAUTY DISTRICT. Folosind spatiul ca mediu de exprimare incercam sa aducem un nou suflu in modul in care este gandit un salon de frumusete, un spatiu social, de informare, de expertiza si interactiune. Te poti conecta la iPad-uri sau poti  rasfoi un album de arta savurand un ceai sau o cafea. Muzica, lumina, culorile toate contribuie la starea noastra de creativitate si de aceea personalizam cat mai mult din tot ceea ce folosim. Numitorul comun este acea stare de familiaritate, de siguranta si relaxare pe care ne dorim sa o imprimam saloanelor noastre. Alexandru Abagiu a realizat impreuna cu TwinsStudio decorul din saloanele noastre, pornind de la imbinarea frumosului cu utilul si nu in ultimul rand, cu ineditul.

0001

Beauty District Nordului

Primul salon Beauty District a fost deschis in 2009 pe Soseaua Nordului, devenind rapid preferatul clientelor din zona. Oferta de servicii complete, toate la un nivel foarte inalt – coafura, machiaj, ingrijirea unghiilor si cosmetica este perfecta pentru cele ce isi doresc cele mai bune servicii intr-un singur loc.

Vezi Harta

0001

Stejarii Country Club

Din decembrie 2013, membri Stejarii Country Club cat si clientele din nordul capitalei se pot bucura la orice vizita in Beauty District de ambianta clubului privat. Servicii de coafura, machiaj si ingrijirea unghiilor va stau la dispozitie, existand posibilitatea sa integrati vizita cu o programare la SPA-ul de renume international Shiseido.

Vezi Harta