Servicii Extra Beauty District

Suntem extrem de deschisi la orice nevoie ati avea. De aceea, daca nu gasiti lucrul pe care vi-l doriti in lista de mai jos va rugam sa ne contactati.
 

card
CARD FIDELITATE

Fidelitatea este o calitate apreciata la Beauty District. Prin inscrierea in programul de fidelitate primesti cele mai bune oferte si esti in permanenta recompensata. La fiecare achizitionare de servicii cardul tau Beauty District Preffered Guest acumuleaza puncte.Poti decide sa faci punctele acumulate cadou sau poti plati produse sau servicii cu ele.

gift

BEAUTY GIFT BOX

Stim cat de frumos este sa faci cadouri si ce cadou mai fumos poti oferi cuiva drag decat frumusetea? Un servciu Beauty District care iti permite sa alegi o suma predefinita (250 RON/500RON/1000RON) si sa oferi o fumoasa cutie rosie in dar. Iti garantam surpriza si rasfatul persoanei la care te-ai gandit. Pentru detalii legate de acest serviciu contacteaza-ne.

inchirieri-locatii

INCHIRIERE LOCATII

Daca iti doresti o locatie doar a ta pentru cateva ore in care sa te rasfeti cu prietenele tale sau daca ai un evenimet de tinut si doresti un ambient unic si original ne poti contacta si spune dorinta ta. Impreuna vom gasi solutia care sa ti se potriveasca cel mai bine.

foto

ASISTENTA SEDINTE FOTO

Timpul trece si sunt momente pe care vrem sa le pastram intotdeauna proaspete in memorie. O sedinta foto personala va marca ce este important in viata ta sau iti va reaminti de o anumita etapa. Noi ve vom asigura ca vei arata impecabil pe toata durata sedintei. Cu o echipa de oameni trainuiti special pentru asta vom fi alaturi de tine pe set. intreba receptia pentru detalii suplimentare

deplasari

DEPLASARE

Intelegem ca uneori este extrem de dificil sa ajungi la noi si de aceea vom incerca sa ajungem noi la tine. Acest lucru va fi posibil doar in anumite conditii de disponibilitate si rezervarea trebuie facuta cu cu cel putin 4 saptamani in avans. Pentru detalii legate de serviciile oferite, preturi si echipe disponibile pentru deplasare va rugam sa ne scrieti la adresa SIMONA@BEAUTYDISTRICT.RO