All Evenimente Hair Make-up Nails Noutati Sfaturi Uncategorized

Haircolor trends 2017

hair color

Haircolor trends 2017

Suntem de acord ca mereu apare ceva nou cand vine vorba despre colorarea parului, corect? De la culoarea uni si stralucitoare multe s-au schimbat.

Am trecut prin efectul ombre, sombre, suvite, contouring, strobing… ai crede ca totul a fost deja incercat. Dar, sa nu spunem niciodata… niciodata. Unele dintre stiluri nu se demodeaza, ba chiar se reinventeaza si se poarta ani la rand.

Este in continuare la moda stilul bronde care da impresia parului decolorat de soare si care ii sta atat de bine frumoasei Gigi Hadid.

bronde

Ciocolatiul si satenul inchis tin primele locuri pe lista vedetelor de la Hollywood. Kendall Jenner stie cum sa poarte o culoare intensa si ii sta extrem de bine.

IMG_3497 copy

Blondul luminos nu se va demoda niciodata, nici nu ar avea cum. Charlize Theron, Scarlett Johansen sau Jennifer Lawrence au incercat de toate, acum insa aleg blondul inaintea altor culori.

IMG_3495 copy

La capitolul inovatii in culoare nu putem sa nu amintim culorile inedite: negru cu varfurile colorate in albastru, verde sau violet.

IMG_3496 copy

Si nu in ultimul rand trebuie sa adaugam pe lista burgund misterios sau violet cu reflexe, culori pretentioase pentru care ai nevoie de curaj ca sa le porti.

IMG_3498 copy

In 2017 e momentul sa le incerci! Ce zici, ai curaj sau facem rost?

INAPOI LA ARTICOLE »


ARTICOLE RECOMANDATE