All Evenimente Hair Make-up Nails Noutati Sfaturi Uncategorized

Totul despre extensiile de par

 

extensii

Cine a spus ca nu se poate sa mergi la salon cu parul scurt si sa pleci cu parul lung… s-a inselat! Cu ajutorul extensiilor de par totul devine posibil. Este insa indicat sa stii pentru ce varianta sa optezi. Iti spunem aici aproape totul despre extensiile de par, informatii care te vor ajuta sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine.

La Beauty District avem extensii cu clipsuri, cu keratina, avem cozi si bretoane. Acestea sunt aplicate de catre stilisti atent specializati, pentru ca da, este bine sa stii ca nu oricine poate face asta. Pare simplu, dar nu este. In functie de tipul de extensie ales durata aplicarii este intre 10 min (extensii cu clips ) pana la 3 ore (in cazul extensiilor cu keratina). In cazul extensiilor tip clips este nevoie de un set care inseamna minim 6 piese de latimi diferite, cu o greutate de 100-120 de grame. Acestea pot fi aplicate ori de cate ori este nevoie, dar dezavantajul este ca seara trebuie sa le dai jos, deci au o “viata” scurta. ​ Un mare avantaj este ca la Beauty District ai posibilitatea sa le inchiriezi, daca nu vrei sa iti cumperi un set doar pentru o purtare: un eveniment  sau o nunta.

12802742_10153721302769130_4507558391266880010_n

Daca sunt aplicate si intretinute incorect, ​extensiile cu keratina pot dauna parului natural. De aceea, la Beauty District doar expertii fac asta si folosim numai materiale de la liderii mondiali in acest domeniu. Extensiile cu keratina se dau jos dupa aprox 3 luni de purtare si nu este necesara pauza intre aplicari.

Acestea implica un grad de “mentenanta” si ingrijire mai mare . In medie unei femei trebuie sa ii aplicam 100 de bucati.

Daca te hotarasti sa incerci o data sa aplici niste extensii, te asteptam sa stam de vorba. Impreuna cu stilistul tau vei lua decizia corecta. Ai sa vezi… o sa revii pentru aplicarea de extensii mai des decat  te astepti.

INAPOI LA ARTICOLE »


ARTICOLE RECOMANDATE