Despre noi

Filosofia Noastră

În centrul filosofiei noastre de frumusețe stă calitatea serviciilor pe toate cele trei arii majore: coafură, machiaj și manichiură-pedichiură. Suntem mândri să fim pionierii conceptului de frumusețe 360°, asigurându-ne că fiecare client pleacă din salonul nostru nu doar mulțumit, ci transformat și inspirat.

Fondatorii

Sorin Stratulat
Hair Stylist
Make-up Artist
Inceputuri

Începuturile Noastre

Totul a început acum 15 ani, când am deschis prima noastră locație, visul comun al lui Alexandu, Cătălinei și Sorin, Beauty District Nordului, în inima exclusivistă a nordului Bucureștiului. De la bun început, am fost determinați să redefinim standardele frumuseții și să oferim servicii de neegalat în coafură, machiaj și manichiură-pedichiură.

Extinderea și Evoluția

Acum 10 ani, am deschis a doua noastră locație, Beauty District Stejarii, situată în prestigiosul complex rezidențial Stejarii. Aceasta ne-a permis să extindem și să consolidăm filosofia noastră de a oferi servicii de înaltă calitate într-un mediu sofisticat și relaxant.

Evolutie
Echipa

Echipa Noastră

Cel mai prețios aspect al Beauty Districteste echipa noastră dedicată și talentată. Fără acești profesioniști pasionați, nu am fi reușit să oferim clienților noștri experiența de neuitat care ne definește. Fiecare membru al echipei noastre aduce un plus de valoare și contribuie la crearea unei atmosfere de lux și confort.

Vă invităm să faceți parte din povestea Beauty District!

back to top