FOCUS TREND: MINX MANICURE

Ai văzut probabil foarte multe vedete purtând pe unghii o culoare metalică pe care vrei să o încerci și tu. Până a-ți face o programare la salon sau să încerci acest model acasă, trebuie să știi că manichiura poartă denumirea de Minx, iar culoarea metalică nu se aplica prin intermediul ojei, ci folosind autocolant.

O inovație și un trend în manichiură, Minx îți poate oferi strălucirea pe care o ojă obișnuită nu o poate reda.
Deși pare o manichiură sofisticată, procedeul de aplicare a autocolantului este unul extrem de simplu. Iată care sunt pașii pe care îi poți urma pentru a obține și tu o manichiură Minx:

1. Pregătește unghiile prin pilare, tratare și dezinfectarea cuticulelor.
2. Alege culoarea autocolantului și lipește-l pe unghii după ce a fost încălzit la o sursă de caldură (de exemplu, o lampa).
3. Îndepărtează surplusul de autocolant prin pilare, iar pentru o fixare cat mai bună, presează autocolantul cu un betigaș pe margini.

Tot procedeul durează 30 de minute și, în funcție de necesitățile unghiilor naturale, o manichiură Minx se păstrează chiar și 10 zile.

Trendurile acestei toamne încurajează culorile metalice pe unghii și anume auriul, bronzul și argintiul, dar și nuanțele mai închise de gri, verde și albastru. Manichiura Minx nu mai este una exclusivistă, adoptată doar de vedete sau de manechine pe podium. Acum este purtată zilnic de către oricine dorește o culoare metalică pe unghii și indiferent de activitățile pe care le desfășoară.

Îți recomandăm să încerci mai multe modele de autocolant și să le combini pentru un efect de impact. Totodată, poți folosi autocolantul doar pe una dintre unghii, ca un artificiu. Cât despre ținută, nu trebuie să îți faci griji! O manichiură Minx va scoate în evidență orice stil vestimentar vei adopta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top