STEAMPOD: UN PRODUS INOVATOR PENTRU INDREPTAREA PARULUI

Din gama produselor de îngrijire a părului vă prezentăm primul instrument pentru îndreptarea părului pe bază de abur. Brandurile Lóreal și Rowenta au lansat un produs unic pe piață, Steampod, ce combină fluxul continuu de abur sub presiune cu plăcile din ceramică anodizată, flexibile, care netezesc părul de la rădăcină până la vârfuri, lăsându-l moale și lucios.

Înainte de a folosi placa, părul trebuie spălat și uscat foarte bine, iar netezirea se face suviță cu suviță. Placa are integrată și un pieptăn fin cu care poți separa mai ușor firele de păr. Nu trebuie să îți fie teamă să folosești placa la temperaturi cât mai înalte, întrucât sistemul de funcționare a plăcii nu îți va deteriora părul. În plus, cremele de îngrijire a părului pe bază de Pro-Keratina, Steampod, te vor ajuta la reconstrucția firului de păr sensibil.

Steampod este prevăzută cu cinci trepte de temperatură, de la 170 la 210 grade și pot fi reglate în funcție de sensibilitatea părului. Potrivită pentru orice tip de păr, placa se folosește atât pentru îndreptare, cât și pentru ondularea părului.
Avantajul cheie în folosirea plăcii este aburul. Steampod beneficiază de un sistem de demineralizare a apei care în momentul degajării aburului ajută la hidratarea părului uscat și deteriorat. Datorită producerii de abur pur, orice tip de tratament folosit înainte de placă va pătrunde mult mai ușor în firul de păr. După îndreptare, vei observa ca părul nu va căpăta acel aspect plat, ci și își va păstra strălucirea. De asemenea, cu Steampod economisești timp în comparație cu folosirea unei plăci obișnuite.

Complementar folosirii plăcii, îți recomandăm și produsele Crema de îngrijire Steampod care te vor ajuta la obținerea styling-ului dorit. Gama de bază Pro-Keratina se activează datorită aburului degajat la îndreptare. Cremele au rolul de a oferi protecție termică, în timp ce serul conține extracte hrănitoare de ulei de avocado și caise, special conceput pentru zonele unde părul este foarte sensibilizat, ca de exemplu vârfurile.

  • Crema reconstructoare Steampod pe bază de Pro-Keratina pentru părul natural sau ușor sensibilizat
  • Crema reconstructoare Steampod pe bază de Pro-Keratina pentru părul sensibilizat sau foarte sensibilizat
  • Ser protector pentru părul foarte deteriorat.

Atât placa Steampod, cât și produsele Crema de îngrjire Steampod se găsesc în saloanele de înfrumusețare. În cazul în care doriți să le încercați, sunați pentru o programare la unul dintre saloanele acreditate din țară. Combinate, cele două tipuri de servicii îți vor asigura un păr neted și strălucitor mai multe zile la rând.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top