LECTIA DE MACHIAJ: OCHI PATRUNZATORI IN 5 MINUTE, CU IOANA STRATULAT

Ioana Stratulat, make-up artist Beauty District vă propune astăzi un machiaj foarte simplu de realizat, perfect pentru diminețile în care ne grăbim. Cu doar câteva instrumente și puțină îndemânare, ochii voștri vor părea mai mari și vor fi mult mai bine definiți.

Sfaturile Ioanei:
1. Conturează sprâncenele cu un creion sau cu o pensulă, redesenând fire în direcția de creștere a firelor din sprânceană.
2. Cu ajutorul unei pensule sau a unui gel transparent special pentru sprâncene, piaptănă sprâncenele ascendent
(în felul acesta vom elibera arcada).
3. Cu o pensulă de tuș marchează conjunctiva superioară fiind foarte atentă să nu lași spații neatinse la rădăcina genelor. Alege un tuș waterproof cremos, nu lichid pentru o rezistență îndelungată.
4. Aplică un strat generos de mascara. Vei pune accent pe rădăcina genelor. În acest fel, dacă, după aplicarea tușului au rămas spații nemarcate, acesta este momentul în care poți corecta.
5. Cu aceeași pensulă pentru tus, curățată, sau cu un creion, aplică pe conjunctiva inferioara culoare deschisă. Evita albul sau culorile care conțin galben, culoarea ideală este un beige rose. Atenție! Încercați să nu murdăriți genele inferioare.
6. Cu o mascara cu pensula îngustă punctează rădăcina genelor inferioare fără a pune produs pe lungimea firelor. Nu vă fie teamă să atingeți pielea. Este chiar indicat, pentru o conturare a ochilor mai intensă.

Voi cum vă puneți în valoare ochii?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top