1

CATALINA STOICA PREZINTA TRENDURILE SEZONULUI SS14

La an nou, trenduri noi! 2014 vine cu un vibe nou, cu rezoluții noi și, bineînțeles, cu trenduri noi. Cum primăvara se schimbă regulile, ciclicitatea fenomenului ne surprinde cu cele mai curajoase și inovatoare reinterpretări ale formelor, texturilor, dimensiunilor și chiar a culorilor.

Cătălina Stoica, nail expert și fondatoare Beauty District, ne prezintă trendurile sezonului spring-summer 2014.

Prezentările de pe podiumuri au dictat și de această dată tendințele în materie de fashion și beauty. De la un sezon la altul, unghiile ocupă un rol din ce în ce mai important in expunerea povestii fiecarei colecții. Anul acesta, la New York Fashion Week, 90% dintre designeri au ales să transmită inclusiv prin intermediul unghiilor, iar 70% dintre aceștia au colaborat cu nail stylists renumiți în întreaga lume.

Cu atât de mult, noutăți de-a dreptul incitante cu care vine fiecare sezon, o selecție pare imposibil de realizat. Cu toate acestea, cert este că motivele florale, culorile vibrante și texturile metalizate dau tonul de această dată. Descoperă cele mai interesante abordări și declinări ale celor mai actuale trenduri.

Lego Brights

Culorile primare puternice, dar și portocaliul vibrant tangerine înlocuiesc nuanțele neon, vedete anul trecut. Cel mai eficient mod de a înfrunta astenia de primăvară este să-ți învălui unghiile în culori efervescente!

Alb imaculat

Feminine și rafinate, nuanțele de alb conferă purtătoarei un aer senzual, dar fresh.  Sunt o prezență constantă în sezonul cald, însă de această dată, primesc o interpretare romantică cu ajutorul materialelor diafane sau prețioase de decor, precum dantela, perlele sau elementele Swarovski.

Pasteluri fondante
Noul sezon aduce în prim-plan o paletă cromatică ultrafeminină, dar curajoasă – de la cele mai îndrăznețe pasteluri până la clasicele tonuri de camel sau bej. Acestea completează cele mai moderne și sofisticate ținute și par, mai degrabă, să tempereze curajul femeii care le poartă.

Artsy Chic
Nu mai este o noutate că arta și moda merg de minune împreună. Iată că și în acest sezon formează o alianță puternică și ne oferă noi motive de entuziasm: printuri abstracte, graffiti, desene grafice, aplicații și suprapuneri, care mai de care mai spectaculoase.

Urban Jungle
Jungla urbană cuprinde și podiumurile celebrelor show-uri de modă. Cele mai diverse manifestări ale acesteia le întâlnim la colecțiile The Blonds, cu precădere pe unghii.

Floral
În acest sezon, eflorescența ia amploare mai mult ca oricând. Întâlnim, așadar, accente florale minimaliste sau suprarealiste chiar și pe vârful degetelor. Acestea aduc un plus de sensibilitate și un aer relaxat, dar în același timp, transmit multă energie.

Exotic Etno Edge
Printurile grafice tribale, dar și cele etno, alături de design-urile cu detalii boho-chic devin cele mai de impact asocieri ale sezonului. Chiar și figurile geometrice aduc un spectaculos joc al contrastelor în acest sezon.

Texturi
Texturile metalice nu ies din decor nici sezonul acesta, ci luminează și în alte nuanțe decât auriu, argintiu și aramiu. Irizările metalice reflectă acum și în culori tari precum verde, violet sau galben. Mirajul dantelei îl regasim inclusiv pe unghii, într-un mix de inocență și senzualitate, sub forma celor mai creative modele de nail art.

Nuanțele efervescente, printuri cu flori stilizate, texturi metalice – toate sunt atuurile unui nail look proaspăt, care te va energiza și te va umple de optimism în noul sezon.

Sursa foto: gettyimages.combellasugar.comfashionisers.compinterest.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top