6

MACHIAJUL DE CLUB

Machiajul de club poate fi îndrăzneț și expresiv. Seara, mizează pe combinații intense și accente sidefate care îți vor oferi un look de excepție. Uite ce reguli trebuie să incluzi în ritualul tău de înfrumusețare:

Luminează tenul
Seara, tenul ar trebui sa aibă o stralucire plăcută, menită să ofere chipului un aspect fresh. Ca să obții acest efect, aplică înainte să te machiezi o cremă hidratantă, apoi folosește un fond de ten iluminator cu o textură fină și suplă.
Corecturile sunt necesare, așa că orice imperfecțiune trebuie să dispară și în egală măsură, te poți folosi de un iluminator de ten pentru a modela zonele pe care vrei să le scoți mai mult în evidență și aici se califică cu siguranță pomeții, arcada sau puntea nasului.
Poți să folosești două tipuri de blush, astfel încât să accentuezi și pomeții. Folosește o bază mată care să ofere culoare și, în egală măsură, sculptare, iar spre tâmple, pe zona înaltă a pomeților, aplică un blush cu particule sidefate. Alege o nuanță bronze și amestec-o foarte bine cu primul strat, astfel încât trecerea de la un ton la altul să fie insesizabilă.

Folosește farduri metalizate
În acest sezon se poartă combinațiile de farduri în culori metalice. Asigură un look de efect, fiind perfecte pentru machiajul de seară. În funcție de vestimentația aleasă, combină culorile astfel încât să adauge un plus de stil look-ului tău. Nuanțele de gri sau argintiu avantajează orice ținută, în timp ce pastelurile și culorile neon se potrivesc hainelor simple.

Combină fardurile de pleoape cu un eyeliner negru. Conturează pleoapa superioară cu tuș negru și adaugă un plus de intensitate. De asemenea, nu ezita să folosești genele false, care îți vor oferi o privire provocătoare.

Ochi sau buze: Alege ce vrei să pui în evidență 
Chiar dacă seara ai voie să incerci un tip de machiaj mai puternic, respectă întotdeauna aceasta regulă de aur. Ochii și buzele nu trebuie să concureze printr-un aspect extravagant. Alege ce vrei să pui în evidență și echilibrează machiajul prin culorile potrivite. Combină ochii intens colorați cu un gloss nude sau alege un ruj de buze roșu și machiază pleoapele în nuanțe neutre.

Sfat Alex:
Pentru a maximiza efectul metalic al unui fard de pleaoape, cheia succesului este să îl alături unei suprafețe mate. Folosește, de exemplu, pe întreaga pleoapă mobilă culoarea ta metalizată preferată iar în imediata apropiere, mai exact în pliul pleoapei, aplică cu o pensulă rotunjită la vârf un fard mat neutru, maro, gri sau negru pentru a sculpta mai bine volumetria pleoapei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top