TOP 4 PRODUSE DE MAKE-UP INDISPENSABILE

Oricât de mult ți-ai dori să îți umpli portfardul cu diverse cosmetice, nu poți să îți transformi geanta într-o trusă voluminoasă de make-up. Fă o alegere și gândește-te ce îți este cu adevărat necesar. Noi am facut o selecție de 4 produse pe care ar trebui să le incluzi permanent în geantă:

1. Demachiantul
Demachiantul este unul dintre produsele cosmetice care nu trebuie să îți lipsească din geantă. Oriunde ai merge, acordă atenția necesara demachiantului. În fiecare zi, tenul intră în contact cu praf și impurități din mediul exterior care trebuie eliminate.
Când vrei să-ți retușezi machiajul, trebuie să îți împrospătezi fața. Este necesar să îndepărtezi stratul de make-up care și-a pierdut din intensitate, inainte de a te machia din nou. Poți să folosești și servețele demachiante dacă recipientul demachiantului tău este prea mare. Însă, când ajungi acasă, înainte de culcare, trebuie neapărat să îți cureți tenul cu un produs special.

2. Corectorul
Un corector cu o textura ușoară, apropiat nuanței naturale a pielii poate acoperi cu usurință aproape orice defect. Acest produs esențial din trusa de make-up maschează foarte bine imperfecțiunile. Estompează petele roșii, cearcănele și punctele negre fără să încarce suprafața tenului. Trebuie să fie bine întins, astfel încât să ofere o acoperire de durată și uniformă.

3. Mascara
Cu siguranță, mascara este un produs de machiaj de care nu ne-am putea lipsi. Este indispensabil pentru o privire seducătoare de aceea, alături de celelalte cosmetice și el trebuie sa ocupe un loc important în portfardul tau. Mascara pune în valoare ochii, conferind expresivitate și volum genelor.
Când te machiezi, înainte să pleci de acasă, curbează genele și apoi folosește mascara. Astfel, privirea ta va căpăta un plus de expresivitate.

4. Rujul
Rujul este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice. Definește machiajul și se adaptează în orice moment al zilei. Culorile rujului sunt nenumarate și trebuie alese atent, în funcție de restul produselor de make-up utilizate. Seara, la ocazii speciale este indicat rujul rezistent la transfer, care asigură o durabilitate mai mare.

Sfat Alex:
Adeseori, am observat că dacă las o femeie să își aplice singură la un ochi mascara și eu aplic la celălalt, efectul nu este asemănător si asta nu din cauza trucurilor pe care le am în manecă, ci datorită fricii de a nu se apropia prea mult cu periuța de retină. Pentru un efect de volumizare este foarte important să aplicați mascara de la rădăcina genelor către vârful acestora prin mișcări ample, pentru că genele fără o bază bine marcată tind să se îngreuneze din cauza depunerii de textură pe ele și astfel, în timp, efectul poate fi cel de ochi triști sau căzători.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top