12

REVERIA TOUR 2015

Este al treilea an consecutiv în care Beauty District este prezent în culisele show-urilor unice cu care Loredana Groza ne-a obișnuit, an de an. Am început cu Dragoste, apoi a urmat Magic iar acum tocmai s-a incheiat, cu multe aplauze, turneul Reveria.

(foto: www.bestmusic.ro)

REVERIA a debutat anul trecut pe scena de la Sala Palatului iar anul acesta, între 23 Februarie și 15 Martie, a colindat 15 orașe din țara și orașul Chișinau. În turneul național, alături de Loredana, a fost colegul nostru Adonis, hairstylist BD Stejarii. “Ca și în anii trecuți, în backstage tensiunea și emoțiile au fost mari, însă momentul în care Loredana iese pe scenă în aplauzele mulțimii care abia o așteaptă, totul dispare și tot ce mai contează este muzica. Într-adevăr special.” Ne-a povestit Adonis.

Iată doar câteva dintre look-urile pe care Sorin Stratulat, top stylist și co-fondator Beauty District, le-a creat pentru Loredana Groza pentru concertul de la Sala Palatului, look-urile fiind păstrate de către Adonis și în turneul național. Machiajul a fost conceput, bineînțeles de către Alexandru Abagiu, co-fondator Beauty District și make-up guru , fiind realizat în concertul de la Sala Palatului de către Ioana Stratulat.

(foto: infomusic.ro)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top