14

ACORZI SUFICIENTA IMPORTANTA INGRIJIRII MAINILOR SI A PICIOARELOR?

In fiecare zi facem ataat de multe eforturi sa ne pastram tinere, sa stralucim si sa aratam bine. Diete, sport, tratamente corporale, creme scumpe pentru ten.

Din pacate, de multe ori ne focusam pe ceea ce nu este cu adevarat important.

Mainile sunt de cele mai multe ori lasate la urma, insa trebuie sa stii ca pielea mainilor tradeaza varsta, de fapt chiar mai mult de atat, o piele a mainilor ridata, pigmentata si nehidratata poate sa ne faca sa parem mult mai in varsta.

Cu gandul la ingrijire si rasfat pentru mainile si picioarele tale, in perioada 15 Aprilie – 1 Mai te poti bucura, in oricare dintre saloanele Beauty District, de un TRATAMENT SPA gratuit, in timp ce iti faci orice alt serviciu din meniul nostru.

Tratamentul Spa se va efectua cu produsele SPA by OPI, cu exceptia salonului din Nordului unde se poate folosi si kit-ul 100% natural.

Hand Spa Treatment este tratamentul care va reda mainilor un aspect vizibil intinerit si fresh.  Mainile au nevoie de o ingrijire in profunzime pentru a-si recapata stralucirea si luminozitatea.

Cu ajutorul Tratamentului Spa, mainile tale vor fi supuse unui ritual complex cu efecte surprinzatoare, vizibile imediat. Tratamentul cuprinde exfoliere, impachetari in masca sau serum anti-aging si un masaj relaxant al mainilor.

Iar la final mainile tale iti vor multumi!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top