19

PARUL DETERIORAT: REVOLUTIA PROFIBER

{„total_effects_actions”:0,”total_draw_time”:0,”layers_used”:0,”effects_tried”:0,”total_draw_actions”:0,”total_editor_actions”:{„border”:0,”frame”:0,”mask”:0,”lensflare”:0,”clipart”:0,”text”:0,”shape_mask”:0,”callout”:0},”effects_applied”:0,”uid”:”EC91577C-E3A5-4169-97AD-34A37B766DD9_1439882338665″,”photos_added”:1,”tools_used”:{„resize”:0,”adjust”:0,”curves”:0,”motion”:0,”clone”:0,”crop”:0,”enhance”:0,”selection”:0,”free_crop”:0,”flip_rotate”:0,”shape_crop”:0,”stretch”:0},”total_effects_time”:0,”origin”:”gallery”,”total_editor_time”:97020,”brushes_used”:0}

Intr-o lume plina de tratamente si solutii miraculoase de reparare a parului detriorat, cu greu mai are loc ceva nou. In postura de hairstilist, alaturi de echipa Beauty District, zilnic ma intalnesc cu cliente nemultumite de starea parului lor – de textura, stralucirea, sanatatea sau rezistenta lui. Cauzele sunt multiple: coafatul intens, lipsa timpului pentru ingrijire, colorarile excesive sau pur si simplu o sensibilitate nativa mai mare. Si cum nu degeaba suntem #thebestbeautyteamintown, ne punem pe treaba si facem diagnostic pentru a afla mai multe despre istoricul parului, propunem masti si tratamente si ne asiguram ca facem tot ceea ce putem pentru ca parul sa fie in cea mai buna conditie.

Am simtit intotdeauna ca totusi, este nevoie de ceva si mai puternic, ceva care sa raspunda cerintelor actuale si starii curente a parului. Iata ca in sfarsit, revolutia a inceput!

Revolutia poarta numele de PROFIBER!

PROFIBER este primul tratament de reparare cu efect de lunga durata* ce poate fi reactivat la nesfarsit**.
​In lumea parului, revolutiile sunt rare, iar hairstilistii sunt oameni calzi si linistiti care vor pace si care sunt mai degraba axati pe nevoile celorlalti decat pe propriile nevoi 
Dar din cand in cand, ​​​iata ca vine peste noi un val care are puterea de a schimba tot ceea ce stiam pana acum: inventia culorii de par, inventia uscatorului de par, lansarea vopselelor fara amoniac, iar acum primul tratament de reparare care schimba paradigama spalarii pe cap.

Cum asa?
Simplu!

Daca pana acum samponul avea rol de curatare si scotea din fibra capilara tratamentul pus cu o sedinta in urma (oricare ar fi fost acel tratament), samponul PROFIBER are rol de reactivare – mentine si reactiveaza, spalare dupa spalare, tratamentul pus in par la sedinta anterioara. Aptyl100 este ingredientul principal si el este EXCLUSIV prezent in aceasta gama! Puterea lui este nemaintalnita in lumea ingredientelor de tratare a parului si lucreaza pe toate cele 4 directii esentiale in sanatatea parului: textura, stralucire, sanatatea varfurilor si rezistenta culorii.
Oricat as vorbi desprea asta, concluzia este doar una: Rezerva-ti acum locul pentru un tratament PROFIBER la Beauty District si intra in lumea repararii parului 2.0!

– Sorin Stratulat

*marca L’Oréal Professionnel. Studiu realizat pe 333 de femei care au incercat gamele Rectify si Reconstruct timp de 15 zile.

**Reactivarea tratamentului din salon cu samponul Pro Fiber pana la 4 samponari + continuarea tratamentului din salon cu Pro Fiber Re-charge APTYL 100 la fiecare a patra samponare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top