20

BACK TO SCHOOL

{„total_effects_actions”:0,”total_draw_time”:0,”layers_used”:0,”effects_tried”:0,”total_draw_actions”:0,”total_editor_actions”:{„border”:0,”frame”:0,”mask”:0,”lensflare”:0,”clipart”:4,”text”:0,”shape_mask”:0,”callout”:0},”effects_applied”:0,”uid”:”5A19BCDC-DE70-4644-BA74-BDFD128C61F3_1442221908748″,”photos_added”:0,”tools_used”:{„resize”:0,”adjust”:0,”curves”:0,”motion”:0,”clone”:0,”crop”:0,”enhance”:0,”selection”:0,”free_crop”:0,”flip_rotate”:0,”shape_crop”:0,”stretch”:0},”total_effects_time”:0,”origin”:”gallery”,”total_editor_time”:156749,”brushes_used”:0}

Impreuna cu toamna incepe si un nou an scolar.

Dupa o vara in care te-ai bucurat de soare si de vacanta, in care bronzul si rochitele au fost la putere, a venit vremea in care scoti de la pastrare setul de haine si de cosmetice pentru zile ploioase.

Imi aduc aminte cand incepeam si eu un nou an scolar. Eram destul de confuza, desi acum 9 ani nu se vorbea despre tendinte si despre cum trebuie sa te pregatesti in materie de beauty, la scoala. Imi inchipui ca acum tot procesul este cu atat mai solicitant.

Vestea buna vine de la noi, echipa de makeup artisti Beauty District.

Teen Make-up Lesson

Stim ca exista tutoriale din care poti copia look-ul altor fete pricepute la machiaj, insa noi credem ca fiecare dintre voi este unica. De aceea, lectiile de machiaj individuale sau de grup (daca vrei sa vii insotita de prietenele tale) sunt concepute astfel incat sa respecte unicitatea si nevoile fiecareia dintre voi.

Poti invata intr-un mod corect si profesional cum sa ai grija de tenul tau, cum sa-ti aplici machiajul in armonie cu trasaturile si varsta ta si, de asemenea, cum sa te demachiezi fara a risca sa iti imbatranesti tenul.

Putem discuta despre tendinte si despre cum sa cumperi produsele corecte.

Toate astea intr-o sesiune de 2 ore cu unul dintre make-up artistii Beauty District, in care nu doar povestim, ci si lucram, noi pe jumatate de fata, tu pe cealalta jumatate.

Noi credem ca frumusetea este mai intai de toate FUN!

Te asteptam cu drag sa incepi noul an scolar cu o lectie simpatica despre frumusetea ta.

Pretul lectiei teen este de 399 RON si se aplica fetelor intre 12 si 16 ani. Poti face o programare la oricare dintre saloanele Beauty District:

(0731) 700 652 Nordului
(0733) 920 920 Stejarii

#bestbeautyteamintown

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top