5 TRUCURI DE MACHIAJ PENTRU PURTATOARELE DE OCHELARI

Ochelarii sunt un accesoriu trendy, dar cele mai multe persoane ii poarta totusi… pentru vedere, ceea ce ii face la fel de importanti in viata unui om precum telefonul mobil, tableta. Pentru purtatoarele de ochelari, am pregatit 5 trucuri de machiaj care sa le ajute, zilnic!

Pentru ca sunt foarte vizibili, ochelarii pot atrage atentia si in sens pozitiv, dar si negativ daca ne gandim ca pot scoate in evidenta anumite imperfectiuni. Iata cateva trucuri de machiaj pentru purtatoarele de ochelari – usor de pus in practica si cu impact pentru un look modern.

  • Nu iti pune gene false sau extensii de gene! Coliziunea dintre gene si lentile nu este si nu va fi niciodata placuta! Incearca sa te abtii de la orice artificiu care iti face genele anormal de lungi, astfel incat sa se atinga de lentile, de cate ori clipesti.
  • Unul dintre cele mai importante trucuri de machiaj pentru purtatoarele de ochelari este un contur perfect al ochilor! Regula e destul de simpla: cu cat ramele sunt mai groase, cu atat linia de contur a ochilor trebuie sa fie mai vizibila. Bineinteles… cu o limita! Foloseste un creion alb sau nude pentru linia umeda inferioara, ca sa creezi un contrast cu linia neagra de contur, astfel incat ochii sa para mai mari! Asta iti doresti, nu?
  • Camufleaza cearcanele! Poate  te gandesti ca daca porti ochelari, cearcanele pot trece neobservate. Nu, dimpotriva! Acestea devin mai evidente, in multe cazuri. Lentila poate scoate in evidenta culoarea cearcanelor, asadar, in aceasta situatie, corectorul devine extrem de important.
  • Elimina excesul de fond de ten! Este important si de bun simt sa nu iti ramana pe rame tot fondul de ten… te-ai prins! La finalul machiajului, matifiaza corect tenul cu o pudra.
  • Nu in ultimul rand, purtatoarele de ochelaritrebuie sa stie ca se impune sa aiba grija de sprancene! E posibil ca forma ramei sa le acopere partial, dar asta nu inseamna ca daca le acoperim nu le mai ingrijim. Pentru ca poti avea surpriza sa iasa in evidenta si mai si! Iti sugerez o mascara pentru sprancene care le ofera un finish impecabil si fixare indelungata.

Acum, ca stii cele mai importante trucuri de machiaj si detalii pentru ochelari, speram sa te descurci mai bine!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top