Buze Rosii 2

CUM ALEGI CULOAREA PERFECTA DE FOND DE TEN

Da, stim ca in Romania din pacate nu poti face rost de mostre de fond de ten pe care sa le incerci acasa.

Regulile care trebuie respectate nu sunt complicate, dar nu sunt foarte la indemana: gasirea unui magazin cu lumina naturala e o misiune aproape imposibila… Apoi, tu trebuie sa fii demachiata corect si complet, iarasi greu de indeplinit daca tu nu iesi din casa nemachiata. Si nu in ultimul rand, atunci cand incerci nuante de fond de ten ar trebui sa porti haine in culori neutre.

Ce e totusi de facut ca sa stii cum alegi culoarea perfecta de fond de ten? Daca vorbesti cu un makeup artist profesionist… in 3 minute iti va spune exact ce nuanta, de la ce brand sa cumperi si ai scapat de grija.

Dar, daca vrei sa isi gasesti singura nuanta perfecta trebuie sa urmaresti cativa pasi obligatorii:

  • Sa determini care este subtonul pielii tale: rose, auriu sau neutru.

Tenul rece cu subton albastru-rozaliu: venele de la incheietura mainii sunt colorate in tonuri de albastru sau mov. Te bronzezi destul de greu. Parul si ochii sunt deschisi la culoare.

Tenul cald cu subton galben-auriu: venele au o tenta usor verzuie. Pielea se bronzeaza usor. Parul si ochii sunt natural inchisi la culoare.

Tenul neutru: trasaturile acestui subton sunt comune ambelor categorii.

  • Pasul urmator este sa stabilesti care este intensitatea culorii pielii tale: deschis, mediu sau inchis.

Cu aceste informatii, vei stii cum sa alegi culoarea perfecta de fond de ten mult mai usor si mai corect. Pentru ca, don’t forget, fondul de ten cel mai corect ales este cel care devine invizibil pe pielea ta. Daca ai ales bine, complimentele pe care le vei primi vor fi de genul “Ce bine arati astazi”…   si nu “Ce frumos te-ai machiat astazi”. Tu cum ai vrea sa ti se spuna?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top