CONSIDERA CA SI REZOLVATE CELE 3 PROBLEME ALE RUJULUI

Fie ca esti sau nu o mare consumatoare de ruj, cu siguranta te-ai confruntat cu una dintre problemele de mai jos. Situatia nu este insa disperata: exista solutii! Asadar, considera ca si rezolvate cele 3 probleme ale rujului! 

  • Cum sa nu iti ramana rujul pe dinti: formeaza un O din buze si baga degetul aratator in gura, apoi in timp ce scoti degetul din gura “sterge-l” pe buze; astfel surplusul va ramane pe deget si nu pe dinti. Cooool!
  • Cum sa nu se intinda rujul: aplica putin primer pe linia exterioara a conturului buzelor si asteapta un minut sa se usuce. Apoi continua cu creion contur de buze si ruj. Primerul va functiona ca un adeziv care va sigila rujul si il va impiedica sa migreze de pe buze.
  • Cum sa impiedici decolorarea rujului: practic cum sa ii maresti rezistenta pe buze. Aplica un strat subtire de pudra pe buze, inainte de aplicarea rujului. Formulele mate rezista mai mult. Daca alegi un ruj cremos, poti aplica peste acesta un strat subtire de fard de obraz intr-o nuanta apropiata de cea a rujului. Cateva ore nu vei avea nevoie de retusuri! How cool can be this?

Cred ca aceste trucuri de machiaj simple te vor ajuta sa consideri ca si rezolvate cele 3 probleme ale rujului! 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top