W

BEAUTY RESOLUTIONS 2016

E vremea pentru o schimbare. Iti doresti de mult asta, dar ai avut nevoie de un motiv. Acum il ai! Este un an nou si, ca fiecare inceput, aduce cu el o serie de schimbari. Tu ce ai pus pe lista de anul acesta? Iata cateva beauty resolutions pentru 2016!

  • O tunsoare noua – nu trebuie sa fie neaparat ceva dramatic. Nu trebuie sa te tunzi foarte scurt, poti sa alegi doar o noua linie, care sa te avantajeze. Bob lung, bob scurt… lungime medie pana la umeri. Daca parul tau este deja scurt… atunci te poti gandi la o alta culoare.
  • O culoare noua – cele mai vizibile schimbari sunt legate de tunsoare si culoare, deci pentru oricare dintre ele optezi, efectul va fi vizibil. Nici aici nu trebuie sa fie ceva dramatic, poate fi un contouring, poate fi un ombre sau pot fi niste suvite.
  • La nivelul machiajului poti alege pentru niste extensii de gene, fir cu fir.
  • O alta forma a sprancenelor
  • Un machiaj dramatic al ochilor sau buzelor – e timpul sa incerci sa vezi cum iti sta cu smoky eyes, cu un contur intens al pleoapelor sau cu o culoare intensa pe buze. Nu trebuie sa le consideri machiaje de zi cu zi, pot fi doar machiaje pentru ocazii speciale. Sau poti face din fiecare zi o ocazie speciala!
  • La nivelul unghiilor poti oricand alege o manichiura semipermanenta. Aici modelele sunt infinite, nu ai nevoie decat de imaginatie. Alege modele grafice, asimetrii si nu te feri sa le porti zi de zi; regula acestui an este ca nu trebuie sa tii cont de nicio regula.

Fa-ti lista cu Beauty resolutions 2016 si fa-ti o programare la Beauty District. Iti vor veni si mai multe idei dupa ce vom sta de vorba!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top