2

TRUCURI PENTRU A MARI REZISTENTA RUJULUI

Coperta 1

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari ale femeilor. Este mai bine sa faci rujul sa reziste mai mult decat sa alegi un ruj rezistent la transfer care usuca buzele si creeaza o senzatie neplacuta. In plus, este sarbatoare, mergi la petrecere si ar fi foarte bine ca rujul sa reziste impecabil pana la ultimul dans.

Iata cateva trucuri pentru a mari rezistenta rujului:

1)     Aplica o baza de machiaj sub ruj care sa poata “absorbi”culoarea si sa o poata mentine pentru o perioada cat mai lunga de timp. Fondul de ten se aplica prin tapotari pe intreaga suprafata a buzelor.

2)     Conturul de buze este foarte important. Deseneaza foarte atent conturul acestora si aplica nuanta de contur pe intreaga suprafata a buzelor. Apoi aplica rujul, dar atentie, niciodata nu depasi conturul buzelor pentru ca rolul acestuia este de a nu lasa rujul sa migreze.  Astfel, ii pastram creionului de contur rolul de bariera a rujului.

3)     La final, pune pe buze un servetel alb, fara model, peste care tapoteaza usor cu ajutorul unei pensule inmuiate intr-o pudra transparenta. Inlatura servetelul si vei vedea ca buzele raman semi-mate, iar rujul rezista incredibil de mult.

Processed With Moldiv

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top