5 MACHIAJE IN TENDINTE

In fiecare nou sezon ne bucuram ca vom avea ocazia sa incercam noi tipuri de machiaje, noi texturi.

De aceasta data insa “traim de fapt o revolutie in lumea machiajului! Nu mai vorbim neaparat despre culori sau gene lungi sau separate, vorbim despre o cu totul alta dimensiune a machiajului, despre reinventarea lui, pentru ca incepem sa ne referim la jocuri de texturi.” spune Alexandru Abagiu, make-up artist Beauty District. Iata 5 machiaje in tendinte pe care le poti purta in acest sezon:

1) pleoape metalice – alege un fard argintiu pe care sa il aplici pe toata pleoapa. In acest caz pastreaza buzele naturale sau alege un ruj roz diafan ori o nuanta de roz inghetat mat.

2) sprancene groase – asortate perfect cu obraji bine conturati, un machiaj al ochilor tip smokey eyes si gene cu mult volum. Opteaza pentru o mascara pentru sprancene pentru un finisaj glossy.

3) smokey eyes reinterpretat – in acest sezon se completeaza perfect cu buze intens colorate.

4) cat eyes unde linia de contur a pleoapelor pare ca isi ia zborul. Buzele se pastreaza nude sau pastel.

5) grafisme si aplicatii de dantele, paiete – la nivelul pleoapelor poti aplica diverse texturi pentru un efect sic si un machiaj special.

Nu spun ca toate aceste lookuri pot fi purtate zi de zi, la birou sau la scoala, dar trendurile nu sunt facute sa fie neaparat purtate, ci sa reprezinte surse de inspiratie, sa fie zona de unde noi sa luam ce simtim ca ne reprezinta si putem purta. Pana la urma, machiajul trebuie sa faca o femeie sa se simta confortabil, sa fie un atu, nu ceva ce trebuie sa poarte daca nu o reprezinta. Asadar, alege din cele 5 machiaje in tendinte pe cel care te reprezinta cel mai bine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top