DE VORBA CU GINA NASTASE, NAIL STILIST BD NORDULUI

Gina are o experienta de 19 ani in ingrijirea unghiilor, iar azi ne povesteste despre ingrijirea acasa si despre ce ar trebui sa contina o trusa personala de manichiura.

Putem spune, fara a exagera, ca mainele sunt cartea noastra de vizita. Totodata ele sunt primele care “vorbesc” despre varsta noastra. Asadar ingrijirea mainilor si a unghiilor  este foarte importanta si este un gest care trebuie facut de la varste foarte fragede.

Tratamentele anti-ageing realizate in saloan sunt de foarte mare ajutor, insa din pacate nu sunt suficiente. Fara un ritual de ingrijire acasa, efectele tratamentelor se vor pierde imediat! De aceea orice femeie ar trebui sa aiba acasa o mini trusa de manichiura care o va ajuta sa arate impecabil in orice moment.

Ca specialist, consider ca o trusa esentiala de ingrijire ar trebui sa contina:

1. O crema de maini hidratanta cu factor de protectie. Indiferent de anotimp mainile au nevoie de hidratare si de protectie in fata radiatiilor solare. Crema se aplica dimineata si seara!   

2. Un ulei pentru cuticule. Acesta este foarte important deoarece hidrateaza cuticula facand-o sa arate impecabil pana la urmatoarea vizita in salon. Manichiura va parea proaspata pentru mai mult timp!

3. O baza-tratament potrivita pentru tipul tau de unghii. Cere ajutorul unui profesionist pentru alegerea produsului perfect pentru tine!

4. Lacuri pentru unghii. Paleta ideala contine trei culori: o culoare neutra, asortata subtonului pielii tale, un rosu clasic si o culoare inchisa. Alegand in acest fel poti fi sigura ca, indiferent de ocazie, esti “asigurata”. Daca nu esti sigura de “aptitudinile”  tale in ceea ce priveste aplicarea lacului pentru unghii in culori tari, poti renunta la rosu si la culorile inchise, in favoarea culorilor naturale sau a bazei tratament si a uleiului pentru cuticule. Mai bine ingrijit decat mazgalit 

5. Dizolvant pentru oja. Nu intamplator am lasat la final dizolvantul pt lacul de unghii! Imi doresc sa ramina intiparit in mintea tuturor: nimic nu pare mai neingrijit decit o unghie cu oja sarita de pe varf sau crescuta mult la baza!

 Toate produsele (plus sfaturile specialistilor) sunt disponibile in saloanele BD. 

Te asteptam cu drag!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top