TENDINTE IN TUNSORI SI CULORI IN 2016

Cum va suna: in 2016 se poarta parul scurt si rosu electric? Pentru o blonda cu parul lung sau o bruneta cu par mediu suna fara speranta, iar noi am pierde trei sferturi dintre cliente si nici unele noi nu am castiga… Care sunt asadar tendintele in tunsori si culori in 2016?

Vestea buna este ca si blondele si brunetele isi pot pastra atat culoarea cat si lungimea. Este vorba doar despre a incerca ceva nou. De exemplu, poti pastra culoarea pe care o ai, dar poti opta pentru un breton sic sau poti pastra lungimea si poti schimba ceva la culoare. Rosu electric este doar una dintre tendinte, dar blondul este in continuare extrem de modern, in multe declinari, de la blond platinat la gri. De asemenea, pe podiumuri au defilat modele cu suvite in nuante de roz si in culori intense. Suvitele sunt varianta cea mai sigura atunci cand vrei sa faci totusi o schimbare, dar nu prea mare.
Nu inseamna sa mergi la salon cu parul lung si brunet ca sa pleci cu el rosu si scurt. Nici noi nu suntem adeptii schimbarilor dramatice.  Dar un strop de indrazneala nu strica!
Daca nu ai suficient curaj… incepe asadar cu niste suvite. Te ajuta sa te obisnuiesti si data viitoare poti merge pe o culoare ceva mai indrazneata.

2016 este un an al tunsorilor extreme: de la cele masculine, la boburi, bretoane taiate sic, pana la par lung de printesa cu conditia ca acesta sa fie impecabil ingrijit si stralucitor.

Asadar, in 2016 vei fi la moda indiferent ce vei alege. Ia-ti totusi inima in dinti si vorbeste cu stilistul tau pentru o schimbare oricat de mica, dar care iti va da un plus de incredere in tine. La Beauty District stam mult de vorba, pentru ca atunci cand alegi schimbarea sa fii convinsa de ea.

Tu ce ai alege din tendintele in tunsori si culori in 2016?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top