SOLUTIA PENTRU UN PAR SANATOS SI STRALUCITOR IN SEZONUL RECE

Mai ales in sezonul rece, parul tinde sa se usuce. De aceea, hidratarea parului este cheia. Care este Solutia pentru un par sanatos si stralucitor in sezonul rece?

Dupa un tratament facut la salon, este ideal sa continui acasa pentru a prelungi efectele hidratarii. Ce poti face acasa? Dupa ce ai spalat parul cu sampon, elimina excesul de apa din par cu un prosop. Daca ai timp, aplica un prosop cald pe par si asteapta 3 minute. Stim, nu este solutia ideala pentru momentele in care trebuie sa fii gata in 5 minute, de aceea nici nu iti spunem sa faci aceasta actiune la fiecare spalat pe cap. Este suficient daca apuci sa faci asta de 2-3 ori pe luna.

Dupa ce ai dat jos prosopul, aplica o masca hidratanta pentru par. Stai cateva minute cu ea si apoi clateste din abundenta. Foloseste apa calduta, iar la final pentru lungimi incerca sa faci cateva dusuri alternative de rece si cald. Astfel vei inchide practic cuticulele firelor de par. De aceea parul va parea foarte stralucitor dupa coafare! Si de aceea va fi un par fericit! Si tu la fel! Speram sa incerci si tu solutia pentru un par sanatos si stralucitor in sezonul rece.

Recomandarile noastre:

Kerastase Nutri-Thermique – Masca – tratament ce hraneste si hidrateaza firul de par, luptand impotriva reaparitiei fenomenului de uscare a fibrei capilare.

L’Oreal Professionnel – Intense Repair – Masca regeneratoare pentru par uscat si deteriorat ce hidrateaza intens parul deteriorat sau tratat chimic.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top