Www

TU POTI PURTA RUJ ROSU?

Cu siguranta cunosti cliseele “rujul rosu nu e pentru mine” sau “mie nu imi sta bine cu ruj rosu”! De ce trebuie sa tii cont ca sa poti purta rujul rosu?

Un ruj rosu arata bine pe niste buze foarte bine ingrijite. Deci atentie ca acestea sa nu fie exfoliate, ci foarte bine hidratate si catifelate.

Atentie mare la dantura, un ruj rosu va atrage atentia asupra formei si culorii dintilor, este foarte important ca aceasta sa fie impecabila.

Trebuie sa tinem cont de faptul ca machiajul ochilor trebuie pastrat intr-o tonalitate mult mai naturala. In niciun caz nu putem face o asortare de tonalitate si pentru ochi si pentru buze.

Daca vorbim despre un machiaj de seara, buzele pot constitui un punct de focus si atunci combinatia perfecta este pastrarea machiajul ochilor intr-o tonalitate naturala, foarte transparenta, genele subliniate doar cu un mascara de volum si un eyliner. Buzele vor fi astfel vedeta lookului respectiv.

Pentru un ten de start galben se aleg culori de rosu care contin galben, adica nuante de orange, corai, tangerine.

Pentru tenuri reci, nordice, transparente, care nu se bronzeaza usor vara, se aleg tonalitati de rosu mai reci, care contin albastru cum ar fi pruna, burgundy. Asadar, oricine poate purta ruj rosu cu conditia sa tina cont de cele cateva recomandari care sa il faca sa arate perfect pe buze. Tu cu ce ocazie vei purta rujul rosu?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top