Q

CE CULOARE DE PAR TI SE POTRIVESTE?

Daca ai decis sa iti schimbi culoarea parului, primul pas este sa studiezi tendintele. Ce faci insa daca se poarta rosu aprins sau blond platinat, dar tie nu iti stau bine deloc? Asadar, cum afli ce culoare de par ti se potriveste?

In ordine, dupa tendinte, urmeaza o discutie cu stilistul. Acesta va tine cont de: culoarea naturala a parului tau, de culoarea pielii si a ochilor si iti va propune un registru cromatic din care tu sa alegi o nuanta. Pana la urma, nu conteaza ce culoare se poarta, ci ce culoare de par ti se potriveste.

Avem cateva recomandari de care ar fi bine sa tii cont ca sa iti formezi o parere asupra culorii ideale pentru tine, in functie de culoarea ochilor si a tenului.

Daca ai ochi negri sau caprui incearca sa alegi o nuanta din zona saten inchis pana la negru.

Daca ai ochii deschisi la culoare: albastri sau verzi, poti opta pentru saten deschisblond, dar si nuante de rosu.

Daca tenul tau este cald – se bronzeaza usor, are o tenta maslinie cand se bronzeaza – atunci culorile potrivite pentru tine sunt in zona ciocolatiu deschisrosu cuprusaten deschis, blond miere. Evita blondul platinat sau negru albastrui.

Daca tenul tau este rece – piele palida, cu pistrui, care se arde foarte usor la soare – opteaza pentru registrul: blond platinat, blond cenusiu deschis, rosu acaju, cafeniu, pana la negru abanos sau negru albastrui.

Acum, tinand cont de aceste recomandari, speram ca iti va fi mai simplu sa alegi culoarea de par care ti se potriveste. Pentru sfaturi si alte recomandari, asteptam sa ne cauti!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top