Qw

CUM EVITI CA RUJUL SA MIGREZE INESTETIC DE PE BUZE?

Un machiaj impecabil va fi trecut cu vederea daca rujul nu este aplicat perfect. Cum eviti ca rujul sa migreze inestetic de pe buze?

Aplica putin primer pe linia exterioara a conturului buzelor si asteapta un minut sa se usuce. Apoi continua cu creion contur de buze si la final aplica rujul. Primerul va functiona ca un adeziv care va sigila rujul si il va impiedica sa migreze de pe buze.

De asemenea, poti aplica si pe buze un strat foarte fin de fond de ten. Asta va face ca rujul sa dureze pe buze si deci… sa nu migreze. Daca maresti rezistenta rujului pe buze, impiedici si decolorarea acestuia. Aplica un strat subtire de pudra pe buze, inainte de aplicarea rujului. Formulele mate rezista mai mult. Daca alegi un ruj cremos, poti aplica peste acesta un strat subtire de fard de obraz intr-o nuanta apropiata de cea a rujului. Cateva ore nu vei avea nevoie de retusuri! Tu ai incercat pana acum aceste trucuri? Pentru ca ele te ajuta sa eviti ca rujul sa migreze inestetic de pe buze si totodata sa reziste cat mai mult.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top