Qww

MANICHIURA CU OJA SEMIPERMANENTA

Aceasta zi se repeta doar o data la 4 ani! Tocmai de aceea trebuie sa o sarbatoresti cum se cuvine. Fa-ti o programare la Beauty District pentru o manichiura cu oja semipermanenta. In acest sezon alege o culoare pala: nude, alb, crem sau bej.

Avantajele unei astfel de manichiuri sunt deja cunoscute: unghiile tale arata impecabil 2-3 saptamani si in acelasi timp sunt ingrijite si protejate. In plus, sunt foarte rezistente. Daca te plictisesti de culoarea ojei semipermanente, poti aplica un strat de oja normala peste aceasta.

Cele mai multe femei nu au gasit decat un dezavantaj al manichiurii cu oja semipermanenta: aceasta nu poate fi indepartata cu acetona obisnuita, ci cu un dizolvant special, la salon.

Sunt foarte multe discutii legate de lampile UV si de pericolul la care te expui cand mergi sa iti faci manichiura semipermanenta. De aceea, trebuie sa fii foarte atenta la calitatea acestor lampi.

La Beauty District, “lampile UV care se folosesc in timpul aplicarii ojei semipermanente au 40 de wati, ceea ce diminueaza timpul de expunere. Fiecare strat de oja aplicata are nevoie de o expunere intre 15 si 60 de secunde,” spune Catalina Stoica, nail expert.

Expunerea la lampile UV fiind atat de scurta, nu poate leza unghiile sau pielea de la nivelul mainilor.

De aceea, merita sa verifici macar o data avantajele unei manichiuri cu oja semipermanenta. Parerea noastra este ca nu vei mai reveni la oja normala!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top