NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN TRUSA DE MAKEUP: BEAUTY BLENDERUL

“Eu sunt fanul aplicarii cu ajutorul unui buretel de machiaj. Beauty blenderul nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de makeup!” spune Alexandru Abagiu, makeup artist Beauty District.

Obligatoriu acesta trebuie umezit in prealabil pentru ca in timpul miscarilor de tapotare se va crea o presiune care va respinge formula grasa a fondului de ten catre piele. Daca beauty blenderul ar fi uscat, acesta ar absorbi tot fondul de ten… si nu doresti asta. In plus, daca este umed,  textura poroasa a buretelui nu se va imprima pe pielea ta.

Pune putin fond de ten pe mana in care inmoi buretelul umezit si apoi il aplici prin miscari de tapotare foarte atente! Acestea iti permit ca in zonele in care ai nevoie de o acoperire suplimentara sa poti insista, iar in cele in care pielea ta este frumoasa sa pastrezi un maximum de transparenta. De aceea este esentiala algerea corecta a nuantei de fond de ten,  pentru a potenta acesta tehnica. Mai apoi dupa toate corectiile, un minim de pudra este obligatoriu pentru a ancora textura fondului de ten pe suprafata pielii.

Ce parere ai despre beauty blender? Tu ai deja unul in trusa ta de makeup?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top