MACHIAJUL PERFECT PENTRU POZELE PERFECTE

Sa faci poze bune doar pare simplu, dar nu este. In plus, moda buzelor tuguiate si a ochiului inchis (stii despre care vorbim, nu? ) chiar nu e pentru toata lumea. Ori faci o repetitie inainte ori mai bine zambesti firesc la cadru. Modelingul nu e pentru toti. Dar daca e ceva care te poate ajuta, acela este machiajul. Tu stii care este machiajul perfect pentru pozele perfecte?

 1.     Alege corect nuantele de fond de ten si de anticearcan

Ultimul lucru de care ai nevoie este sa apari in poze cu ochi de Panda.

2. Matifiaza perfect tenul

Secretul unei poze reusite este tenul mat. Daca nu vrei sa stralucesti ca un bec… finalizeaza baza de machiaj cu o pudra care sa matifieze tenul.

3. Scoate ochii in evidenta

O linie impecabila de contur si doua straturi de mascara fac minuni. Poti aplica chiar si gene false, arata minunat in poze!

4. Sprancene impecabile

Daca acestea au cea mai mica problema… in poze greseala iese in evidenta. De aceea, ai grija ca ele sa fie perfecte.

5. Buze parguite

Daca ai ales un machiaj puternic al ochilor, atunci mergi pe buze naturale, roz fondant sau fructe de padure. Daca ochii nu ies in evidenta, atunci alege un ruj intens: un burgund mat.

6. Sculptingul

Alege aceasta varianta doar daca stii ca iti iese perfect, altfel uita de el. Este plin facebookul de poze total gresite! Un sculpting corect iti va scoate in evidenta trasaturile bune si va ascunde eventualele tale imperfectiuni. Insa un sculpting gresit… va face mult mai mult rau decat iti imaginezi.

Si nu uita ca toata lumea stie ca are un “profil mai bun”. Al tau care este? Tine barbia mai sus ca sa nu faci umbre pe gat si daca lumina cade de sus, ai grija sa nu faci umbre in zona cearcanelor. Fa cateva probe ca sa iti dai seama cum cade lumina si care este unghiul care te avantajeaza.

Spor si poze reusite!!!! Cu toate aceste sfaturi speram sa gasesti machiajul perfect pentru pozele perfecte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top