TU FOLOSESTI CORECT ONDULATORUL DE PAR?

Probabil te gandesti ca nu iti trebuie vreun Master ca sa folosesti ondulatorul, ai facut-o de atatea ori, esti deja experta in arta obtinerii celor mai jucause bucle! Si totusi: tu folosesti corect ondulatorul de par?

Stiai ca cele mai bune rezultate se obtin pe parul curat si bine hidratat? Asta inseamna sa nu uiti sa folosesti masti hidratante si ulei pentru par.

Nu folosi niciodata ondulatorul pe parul umed.

Inainte de a te apuca de treaba, periaza bine parul. Imparte-l in sectiuni egale si infasoara fiecare suvita pe drot, fara sa o rasucesti. Evita sa folosesti spuma de par, dar daca totusi simti nevoia, aplica extrem de putina. Nu tine niciodata suvita pe drot mai mult de 5 secunde, nu vei obtine bucle mai frumoase care sa reziste mai mult, ci iti vei arde parul. La final, nu pieptana parul, aranjeaza-l cu degetele si pulverizeaza putin fixativ lejer.

Daca nu doresti bucle extrem de ordonate, poti opta pentru o alta varianta: pe parul umed, aplica o spuma pentru bucle si usuca-te cu capul in jos, folosind un foen cu difuzor. La final, alege cateva suvite la intamplare pe care infasoara-le pe drot. Vei crea astfel un look sic rebel, dar controlat, care va intoarce capete. Ce parere ai? Tu folosesti corect ondulatorul de par?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top