Qwwwww

TENDINTELE IN MANICHIURA: FORMA SI CULOAREA UNGHIILOR IN ACEST SEZON

La capitolul manichiura… multe s-au schimbat, de la forma la lungime si culoare. Asadar, care sunt tendintele in manichiura? Care sunt forma si culoarea unghiilor in acest sezon?

Anul acesta mergem mult pe natural: nu mai optam pentru forma patratoasa, ci alegem forma naturala a unghiei, ovala. Nu mai purtam unghiile foarte lungi, ci… optam pentru o lungime naturala. “Din punct de vedere cromatic, la nivelul anului 2016, lasam in urma Marsala si incercam nuante intense de ciocolata, kaki, gri, violet sau verde inchis.

In acest sezon insa vom purta pasteluri calde si diafane. Se regasesc in continuare accentele metalice: argintiu sau auriu, insa in combinatie cu diferite grafisme pe unghie.” spune Catalina Stoica, nail expert Beauty District.

foto: Pinterest

Este timpul pentru o manichiura cu forme geometrice, combinatii de dungi si un French reinterpretat. Daca anul trecut, alegeam sa coloram diferit o singura unghie la o mana, anul acesta vom purta fiecare mana intr-o alta culoare. Cine stie ce ne rezerva anul viitor? Cum ti se par tendintele in manichiura? Crezi ca ti se potrivesc?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top