Wqq

CUM PURTAM SPRANCENELE IN ACEST AN?

Evident ca si forma sprancenelor este dictata tot pe podiumurile marilor prezentari de moda. Dar, dincolo de showurile de moda si editorialele de beauty cum purtam sprancenele in acest an?

Degeaba se poarta sprancenele subtiri daca tie nu ti se potrivesc, deci pana la urma… la capitolul sprancenelor este obligatoriu sa alegi ce iti vine bine.

Sprancenele incadreaza fata si trebuie sa o faca intr-un mod cat mai armonios. Pentru ca sunt vizibile devin extrem de importante si trebuie sa fie impecabile.

“In acest an se poarta sprancenele groase si cat se poate de bine tinute sub control. Imi place salbaticia controlata, deci acolo unde este nevoie sprancenele trebuie tunse si filate pentru un efect aerat. Asta pentru ca din pacate, atunci cand iti faci un selfie, cele mai dese sprancene sunt percepute de camera foto a telefonului ca o masa compacta. Dar, daca sunt atent tunse reusesti sa rezolvi aceasta problema.”spune Alexandru Abagiu, makeup artist Beauty District.

Asadar, este anul sprancenelor naturale. Daca tu insa ai sprancenele subtiri, incearca sa te abtii si sa le lasi sa creasca, apoi apeleaza la un profesionist care sa iti dea o forma pe care tu acasa sa o intretii. Pana cresc, foloseste creioane si mascara speciale pentru sprancene.

Te asteptam la o sesiune de stilizare a sprancenelor marca Beauty District in oricare dintre cele 3 saloane: Nordului, Victoriei sau Stejarii.

Make-up artistii BD se vor asigura ca vei avea cele mai frumoase sprancene!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top