TOTUL DESPRE EXTENSIILE DE GENE

Este bine sa optam pentru extensiile de gene? In ce conditii? Cat de des? Iata intrebari la care vom incerca sa raspundem acum pentru a afla totul despre extensiile de gene.

Multe femei considera ca nu au gene frumoase. Desi nu este intru totul adevarat, conteaza faptul ca aceasta noua tehnologie permite oricarei femei sa obtina lookul pe care si-l doreste, care sa ii redea increderea in sine.

“Nu optati pentru extensii nefiresc de lungi. Le explic de multe ori clientelor noastre ca extensiile de gene trebuie sa para naturale, nu sa fie atat de vizibile incat oricine sa poata observa ca ai apelat la un truc.” spune Alexandru Abagiu, makeup artist Beauty District. De obicei, recomand ca aceste extensii sa fie aplicate pentru ocazii speciale cum este machiajul pentru mireasa, petreceri deosebite sau vacante.

Primul mare avantaj al extensiilor de gene este ca le poti purta la sala sau la piscina, fara probleme. Acestea nu afecteaza genele naturale si daca sunt de calitate, acestea nu irita pleoapele si pot fi folosite chiar de catre persoanele cu ochi sensibili.

Stilistul aplica aproximativ 200 de gene fir cu fir. Clienta poate alege dintre sute de tipuri de gene false, marimi intre 5-15 mm, curburi diferite si mai multe culori.

O atentie deosebita trebuie acordata demachierii pentru ca trebuie evitate demachiantele pe baza de ulei si de asemenea dischetele de bumbac. In plus, genele nu trebuie frecate insistent.

Genele rezista timp de patru saptamani. Acum ca stii totul despre extensiile de gene, ti se pare interesant sa iti faci o programare?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top