CUM CORECTEZI RAPID O GRESEALA DE MACHIAJ?

Te grabesti si… ca de fiecare data cand te grabesti gresesti ceva la machiaj ceea ce te face sa pierzi timp suplimentar ca sa repari greseala. Te panichezi si iti dau lacrimile… la propriu. Cine si-a bagat periuta de la mascara in ochi stie despre ce vorbesc. Ei bine, cum corectezi rapid o greseala de machiaj?

Daca te-ai murdarit cu mascara in timp ce il aplici, lasa-l pur si simplu sa se usuce, dupa care sterge “greseala” cu un betisor cu vata. Se va indeparta fara probleme. Daca ai aplicat o mascara rezistenta la apa, atunci pulverizeaza pe betisor putin spray pentru fixarea machiajului si sterge pata. La final, va trebui sa reaplici putin corector sau fond de ten ca sa repari machiajul in zona respectiva, dar crede-ma, in acest caz daunele au fost minore.

De asemenea, daca ai depasit conturul buzelor cand ti-ai aplicat ruj, nu sterge agresiv cu mana, ci usor cu un betisor, pentru ca la final sa revii cu putin corector pe contur. Poti folosi pensula cu care ai aplicat fondul de ten sau aplicatorul corectorului. Aplica foarte putin chiar pe langa conturul buzelor, astfel vei sigila si mai bine culoarea care nu va mai putea migra de pe buze. Tie ti s-a intamplat vreodata? Speram sa ti se para utile sfaturile noastre ca sa corectezi rapid o greseala de machiaj.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top