6 MODURI IN CARE POTI FOLOSI ULEIUL PENTRU PAR

Putem declara ca acesta este produsul anului. Aproape ca nu mai exista ritual de inrijire sau de styling care sa nu contina cateva picaturi de ulei pentru par. Iti prezentam aici 6 moduri in care poti folosi uleiul de par in rutina ta de styling.

1)     Pune cateva picaturi in palme si maseaza scalpul delicat inainte de a te spala pe cap. Si scalpul are nevoie de rasfat si hidratare.

2)     Poti amesteca samponul tau uzual cu cateva picaturi de ulei. Efectul este incredibil. Parul devine catifelat si fluid.

3)     Incalzeste cateva picaturi in palme si trece-ti mainile prin parul ud imediat cum ai iesit din baie. Ai sa vezi cat de frumos se vor aseza acum buclele tale.

4)     Daca ai parul ondulat si ai folosit uscatorul cu difuzor, la final defineste buclele cu ajutotul uleiului pentru par. In plus, stii ca parul ondulat este mult mai uscat, asa incat uleiul ii va face foarte bine.

5)     Daca folosesti placa sau ondulatorul aplica inainte cateva picaturi pe parul uscat. Il vor ajuta sa reziste si mai bine la temperaturile inalte ale device-urilor pe care le folosesti.

6)     Chiar si in timpul zilei, exact asa cum faci retusuri de machiaj, asa poti reaplica 2-3 picaturi de ulei pentru a redefini buclele. Te asiguram ca parul nu se va ingrasa de la acest tip de ulei.

Acum ti-am spus doar 6 moduri in care poti folosi uleiul de par. Stim mult mai multe si ti le vom impartasi pe toate. Tu ai vreun truc al tau?

Produsul nostru preferat*

Kerastase – Elixir Ultime

Unul dintre cele mai cunoscute produse Kerastase, uleiul pentru par Elixir Ultime confera stralucire, protejand si hranind parul.

Beneficii:

protectie termica pana la 200 ° 

24h protectie anti umiditate

reduce electrizarea parului

reduce aspectul de varfuri despicate

* daca vrei sa iti achizitionezi produsul sau ai nevoie de tips and tricks te asteptam in oricare dintre cele 3 saloane BD. De asemenea ne poti scrie un mesaj iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top