INGRIJIREA PARULUI FOARTE LUNG

Ingrijirea parului foarte lung

Parul foarte lung se ingrijeste diferit, pentru ca el are nevoi diferite. Este mai delicat, supus mai des agresiunii clamelor si elasticelor pentru ca trebuie prins cu grija si fermitate. Asadar, trebuie sa il ingrijesti foarte atent.

Daca este vopsit trebuie sa alegi o gama destinata parului vopsit care il hidrateaza suplimentar. Aceasta este principala lui nevoie.  Gama Chroma Captive de la Kerasase protejeaza si hidrateaza atat parul cat si culoarea acestuia.

Daca este natural, nevopsit, poti alege gama Bain Cristal de la Kerastase. Fără parabeni, fără coloranţi, reda stralucirea si rezistenta firului  ajutand in mod special parul lung.

Neaparat, la fiecare spalare aplica de la urechi in jos, pe lungimi, o masca hidratanta. Stai cu ea 5 minute si clateste abundent. Si inca un sfat: daca ai parul lung, incearca sa il coafezi natural si tine-l cat mai mult neprins. Altfel, chiar te chinui degeaba, pentru ca frumusetea parului lung sta in felul cum arata liber, nu cat de frumos este prins.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top