TU ITI TAI CUTICULELE?

Tu iti tai cuticulele

Cu siguranta ai citit multe despre ingrijirea cuticulelor. Se spune ca daca nu le tai, ele nu mei cresc, insa nu ai apucat sa verifici daca asa este pentru ca nu ai avut rabdare sa incerci.

Iti propunem sa faci un test! Timp de o luna, de cate ori iti faci manichiura sau pedichiura impinge cuticulele cu ajutorul unui betisor din lemn de portocal. Acest lemn este foarte moale si delicat si nu va rani unghia. Este indicat sa eviti ustensilele metalice pentru ca acestea pot rani patul unghial.

Noi, in salon, folosim gelul pentru indepartarea cuticulelor de la SNB. Il aplicam in zona cuticulelor pentru a putea indeparta eficient celulele moarte din jurul acestora, apoi  impingem usor cuticulele cu ajutorul betisorului.

Eventual, poti taia foarte putin doar varfurile cuticulelor pentru a nu le stimula cresterea. De cate ori impingi cuticulele, aplica si cateva picaturi de ulei pentru cuticule pentru a le hidrata.  Ce zici, ai rabdare sa faci asta? Pentru ca daca respecti planul nostru timp de o luna, te asiguram ca nu vei mai avea nevoie sa tai cuticulele vreodata.

Tu cum procedai pana acum?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top