HAIR ESSENTIALS

Care sunt produsele si accesoriile de care ai nevoie vara asta si pe care le vom decreta hair essentials:

1. O perie medie, cu peri flexibili pe care sa o porti cu tine peste tot, la plaja si piscina. Dupa ce iesi din apa si lasi parul sa se zvante, e bine sa il periezi putin, incet, delicat ca sa nu rupi firele. Preferata noastra este The Wet Brush.

2. Un elastic pentru par si 2 agrafe. Recunoaste, nu poti fara ele si basta. Cine obisnuieste sa isi prinda parul si a uitat o singura data elasticul de par acasa stie despre ce vorbesc.

3. Un sampon uscat – acesta este un must have pe raftul din baie toata viata! Este ca mascara in machiaj. Te scoate din toate incurcaturile si in plus, aplicat pe parul curat da un volum incredibil la radacina. Oricand, in fiecare zi. Noua ne place Powder Bluff de la Kerastase.

4. Spray-ul Beach Waves, de la L’Oreal Professionnel pentru a crea acel aspect rebel, natural, acele bucle lejere de vara. O sa ai senzatia ca de abia ai venit de la plaja, chiar daca tu tocmai pleci spre un meeting…

5. Un ulei pentru par Elixir Ultime, de la Kerastase, pe care practic atunci cand nu il aplici pe par, ai putea sa il bei… gluma!!! Pe parul uscat, umed, proaspat spalat, inainte de a-l coafa sau dupa ce l-ai aranjat… iti zic, oricand…pune 2-3 picaruri in palme si trece-ti mainile prin par. Acesta va ramane catifelat si hidratat.

Esti de acord cu aceste hair essentials sau vrei sa propui altele?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top