MI SE USUCA PIELEA

Este normal ca in acest sezon sa observi ca pielea se usuca mai mult. Mai mult, la nivelul mainilor pielea se usuca uneori atat de tare din cauza frigului incat resimti o senzatie extrem de neplacuta. Ingrijirea trebuie adaptata asadar prin produse mai nutritive.

Pentru buze alege balsamuri si creme cu vitamine pe care sa le aplici la cateva ore. E posibil ca rujurile mate sa nu iti placa in perioada asta.

Pentru ten incearca de asemenea o crema nutritiva si un fond de ten fluid mai degraba decat compact.

Pentru corp opteaza pentru creme bogate, cu texturi onctuoase care sa iti hraneasca pielea. Crema noastra de corp preferata este VELVET SKIN BODY LOTION de la Guinot.

De asemenea, pentru maini alege creme nutritive, de exemplu AVOPLEX de la OPI. Aceasta asigura o hidratare foarte buna timp de 24 de ore.

Este important ca pentru maini sa alegi creme cu texturi non-grase, catifelate, usor de purtat si de reaplicat pe timpul zilei fara sa lasi urme pe volan, telefon sau computer. Poti incerca un serum. Este non-gras si il poti combina cu crema de maini pentru un plus de hidratare. Noua ne place foarte tare serumul pentru maini si cuticule de la SABIO.

Tie ti se usuca pielea in aceasta perioada?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top