CUM OBTII SPRANCENELE PERFECTE?

Si in sezonul urmator se poarta sprancenele naturale… ne-pensate. Adica, daca un te-ai pensat niciodata atunci asa trebuie sa lasi sprancenele: bogate, usor ciufulite. Mergi insa la un makeup artist profesionist ca sa iti dea forma perfecta. Asta inseamna ca trebuie pensate fix cateva fire, dar acelea care trebuie.

Daca insa te-ai pensat si ai gafat-o… abtine-te sa mai folosesti penseta! Sincer iti spunem, uita de ea ! Lasa-ti sprancenele sa creasca timp de 3-4 luni si apoi mergi la un profesionist. E o perioada grea in care trebuie sa ai rabdare, dar la final un vei regreta. Ca regula generala, nu mai atinge penseta! Daca ai gresit o data, vei mai gresi.

Seara, aplica un balsam pentru sprancene.

Spre exemplu, noi la Beauty Distric, recomandam clientelor noastre sa foloseasca timp de minim 3 saptamani crema de regenerare pe baza de ulei de ricin de la Tuya ( produsul si sfaturile profesioniste de aplicare le gasesti in toate cele trei saloane BD )

Umple golurile si apoi piaptana – pentru asta iti recomandam creioanefardurigeluri. Foloseste doar produse ca sa umpli golurile si sa dai o forma acceptabila, fara sa pensezi nici macar un fir, chiar daca ti se pare ca e in plus.

Ce zici? Crezi ca poti face asta?

Produsele noastre preferateS

Maybelline NY-BROW SATIN DUO

Ne place pentru ca este un creion de defintre dar si un fard pentru umplere

LANCOME- Le Crayon Poudre

Ne place pentru ca este un creion cu o textura pudrata

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top