11

Black lips

Foto: Pinterest

Este de departe the hottest trend al acestui inceput de an. Rihanna, Gigi Hadid nu mai poarta altceva! In defileurile Rodarte sau Marni modele au purtat rujuri cu pigmenti de negru intens. Dar daca ne uitam putin in urma, inca de acum doi ani am vazut primele machiaje cu buze negre, cu alte cuvinte am avut timp sa ne obisnuim cu ideea.

Foto: Pinterest

Probabil ca ai in portfard nuante de ruj rosu, roz si nude, insa acum e timpul sa adaugi un ruj negru mat pe care sa il porti nu doar de Halloween.

 E clar ca iti trebuie curaj ca sa porti o culoare atat de puternica, dar mizam pe efectul la fel de puternic al unui astfel de machiaj. Contrastul cu un ten de portelan arata foarte bine, asa ca mergi pe un ten curat, impecabil, pal. Contureaza buzele cu un creion negru care sa te asigure ca nuanta rujului nu va migra. Daca insa vrei sa treci neobservata… rujul negru nu e alegerea de care ai nevoie.

Insa, noi vorbim cu niste curajoase aici, nu-i asa?

Tu ai incercat deja rujul negru? Probabil ca machiajul Black lips nu este alegerea cea mai buna pentru sedinte importante, dar merita sa gasesti un moment cand sa il poti purta!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top