13

Retro makeup

Ce iti vine in minte cand spui retro makeup? Un machiaj a la Marilyn Monroe, nu-i asa? Un machiaj cu buze rosii si contur negru impecabil.

Daca in trecut acest machiaj intra in categoria machiajelor de seara, astazi el este considerat un machiaj sic, de efect si relativ usor de purtat cu absolut orice ocazie: zi de zi, la jeans, la scoala si la birou…

Aerul retro este dat in primul rand de conturul clasic al pleoapei. Asta pentru ca in acest moment, conform tendintelor in makeup, nu mai vorbim despre o linie de contur clasica, ci despre grafisme interesante. Si atunci, evident, linia clasica de contur intra la categoria retro. Insa, in continuare, un numar impresionant de cautari pe net se refera la cum sa trasez perfect linia de contur a pleoapei.Asadar, atunci cand vrei sa fii altfel… alege sa fii retro.

Este un machiaj care nu se va demoda niciodata.

Bonus—> Tips exceptional de aplicare a eyelinerului

Avem senzatia ca noi nu putem aplica un eyeliner atat de bine precum un make-up artist profesionist. Asta cam asa este. Dar am gasit un truc extrem de simplu care ne va ajuta si pe noi, amatoarele, sa ne apropiem de un rezultat multumitor. Si am descoperit un tips exceptional de aplicare a eyelinerului. Ai nevoie de o oglinda pe care sa o plasezi in fata ta, dar mai jos de nivelul ochilor. In acest fel, tu va trebui sa privesti in jos si astfel pleoapele vor fi intr-o pozitie perfecta pentru conturare. Acum, incordeaza degetele pe eyeliner si traseaza linia. Nu glumim! Vei vedea cat de importante sunt pozitia pleoapei si a oglinzii.

Truc bonus: nu trage deloc de coada ochiului pentru a desena codita, ci lasa pleoapa relaxata.

Trebuie sa incerci trucul nostru!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top