16

 Machiajul anului

Cu siguranta va fi greu sa desemnam un singur machiaj ca fiind castigator pentru 2017. Dar sunt cateva elemente de care trebuie sa tinem cont si pe care sa incercam sa le adaptam stilului nostru ca sa ne simtim bine atunci cand le purtam.

Tenul este impecabil, cat mai natural.

Sprancenele – aici avem doua tabere total opuse: adeptii sprancenelor naturale si dese si pe cei ai sprancenelor decolorate. Trebuie sa faci o alegere si sa te dai pe mana unui makeup artist care sa iti dea forma pe care tu apoi sa o ingrijesti.

Buzele ies in evidenta: poarta rujuri in nuante saturate de portocaliu, rosu, burgundy sau fuchsia.

Pleoapele sunt conturate prin grafisme speciale. Nu mai trasam linia impecabila, ci ne jucam cu creionul negru de contur.

Smokey eyes intra deja la categoria machiaj de rutina. De cateva sezoane este un stil care nu a fost detronat. Rolul sau este unul foarte clar: acela de a evidentia privirea. In 2017 smokey-ul este din nou reinterpretat si poti folosi orice culoare pentru a da profunzime privirii.

Glitterul ramane pe lista produselor din portfard chiar daca au trecut sarbatorile: pe pleoapesprancenepometibuze sau unghii.

Genele sunt lungi, cu mult volum pentru a crea privirea de papusa.

Tu ce anume poti adapta din lista de tendinte in makeup 2017?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top