17

Manichiuri in tendinte

foto: Pinterest

Fiecare sezon se remarca prin cateva linii principale. Cand vine vorba despre manichiurile la moda, apar mereu inovatii legate de tipul si structura lacului de unghiimodul de aplicare si modele. In acest an avem ca niciodata un numar impresionant de propuneri. Nu trebuie decat sa te hotarasti… sau daca nu poti, atunci le poti incerca una cate una pe toate… mai ai in fata 11 luni in care sa te joci cu modelele. Poti purta lacuri argintii (Roland, Creatures of the Wind) sau aurii, cu mult glitter si aplicatii de cristale Swarovski (Area, Blonds).

Foarte apreciate anul acesta sunt grafismele in stilul anilor 90, cum am vazut la Kenzo sau Desigual sau jocuri de linii si coduri de bare la Laquan Smith, Tracy Reese.

Daca unghiile cu model „efect de marmura” nu ti se potrivesc, poti alege un French reinterpretat cu lac negru pe varful unghiei si alb in rest sau French cu diferite combinatii de culori.

Pentru un eveniment special poti opta pentru aplicatii de pufi si blanite sau funky nail art, insa trebuie sa iei in calcul ca nu sunt cele mai comode optiuni.

Tu ce model ai incercat pana acum?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top