22

HAIRCOLOR TRENDS 2017

hair color

Suntem de acord ca mereu apare ceva nou cand vine vorba despre colorarea parului, corect? De la culoarea uni si stralucitoare multe s-au schimbat.

Am trecut prin efectul ombresombresuvitecontouringstrobing… ai crede ca totul a fost deja incercat. Dar, sa nu spunem niciodata… niciodata. Unele dintre stiluri nu se demodeaza, ba chiar se reinventeaza si se poarta ani la rand.

Este in continuare la moda stilul bronde care da impresia parului decolorat de soare si care ii sta atat de bine frumoasei Gigi Hadid.

Ciocolatiul si satenul inchis tin primele locuri pe lista vedetelor de la HollywoodKendall Jenner stie cum sa poarte o culoare intensa si ii sta extrem de bine.

Blondul luminos nu se va demoda niciodata, nici nu ar avea cum. Charlize TheronScarlett Johansen sau Jennifer Lawrence au incercat de toate, acum insa aleg blondul inaintea altor culori.

La capitolul inovatii in culoare nu putem sa nu amintim culorile inedite: negru cu varfurile colorate in albastruverde sau violet.

Si nu in ultimul rand trebuie sa adaugam pe lista burgund misterios sau violet cu reflexe, culori pretentioase pentru care ai nevoie de curaj ca sa le porti.

In 2017 e momentul sa le incerci! Ce zici, ai curaj sau facem rost?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top