29

CUM PORTI UN PARFUM?

Ce poate fi atat de complicat? De fapt nu este… exista insa o stiinta a aplicarii parfumului care sa te ajute sa te bucuri de o experienta. Cand porti o aroma nu “te dai cu parfum” si atat. Parfumul se asociaza cu o stare, starneste emotii in cel ce il poarta si in cei din jur. 

Parfumul se aplica in primul rand in punctele unde se simte pulsul… pe gat si la ceafa, la incheietura mainilor si in spatele genunchiului.

Se aplica pur si simplu sau daca vrei sa fii mai discreta creezi voalul de parfum pulverizand in fata ta ca o perdea prin care mai apoi sa treci. 

Tehnica layeringului in parfumerie inseamna ca poti purta in aceeasi zi, in acelasi timp arome diferite. Combinatia dintre arome poate fi una extrem de interesanta. Asta se obtine aplicand parfumuri diferite sau folosind aceeasi aroma sub diferite forme: apa de toaleta, gel de dus, crema de corp, parfum pentru par. 

Parfumul poate fi reimprospatat de mai multe ori pe zi, la fiecare cateva ore. Parfumul tine locul cartii de vizita. Esti remarcat pentru aroma pe care o porti si asta te face de neuitat.

Te recunosti in aceasta descriere?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top