30

TIPS AND TRICKS: MANICHIURA CALDA

Sunt foarte multe lucruri pe care nu le poti face acasa, insa manichiura calda este un rasfat necesar de care trebuie sa te bucuri din cand in cand. Daca unghiile tale sunt moi, exfoliate, se rup usor, iar oja nu rezista mai mult de 3-4 zile, esti candidata perfecta pentru o manichiura calda.

La fiecare manichiura, introdu unghiile intr-un vas in care ai pus ulei de masline pur si 5-6 picaturi de Ulei esential de Elemi sau Ulei de Borago. Atentie, unghiile trebuie sa fie acoperite complet de uleiul cald, atat de cald cat il suporti. Asteapta 15 minute, dupa care scoate unghiile din ulei, sterge-le cu un prosop, insa fara sa indepartezi complet uleiul. Este foarte important pentru ca acesta te va ajuta sa impingi mai usor cuticulele cu un betisor special. Apoi pileste unghiile si taie cuticulele daca sunt in exces, desi… stii tu parerea mea: mai bine nu le taia si in timp nu va mai fi nevoie sa o faci.

Apoi, degreseaza unghiile si aplica o baza tratament in doua straturi, urmata de culoarea preferata si apoi de top coat.

Noi te asteptam la salon pentru o manichiura calda, unde folosim un aparat profesional care incalzeste uleiul si il mentine cald. Vei vedea diferenta inca dupa prima sedinta!

Tu ai incercat pana acum o manichiura calda? Cum ti s-a parut?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

back to top